Dom > o nama

Zibo Boshan dobitna kombinacija hemikalija Co., Ltd je osnovana u martu 2002 godine i specijalizovana za proizvodnju i izvoz aluminijum sulfat i oslobodi gvozdenu aluminijum sulfat, sa godišnjim proizvodnjom 40 000 tona. Kompanija se nalazi u Zibo grad, Shandong provincija, a zauzima na površini od više od 12 000 m2. U regionu ima najviše odgovara prevoz do blizu Qingdao port i port Tianjina.

Naše razne proizvode aluminijum sulfat je rasprostranjena u industrijske i procesa hemikalije, kao što je tretman pijaće vode, tretman voda gubitnik, katalizator, titanijum dioksid, Podešavanje veličine papira, konkretne legura, vatrostalni od cementa i industrijske deterdženta jedinjenja. Sa stabilan kvalitet i iskren službom, efikasne proizvodnje objektima i industriji inovacije, naši proizvodi su izvezeni u USA, Nemačka, Koreja, Rusija, Urugvaj i drugim zemljama preko deset godina. Samim tim, postali smo ovlašćeni ODM isporučilac globalne bogatstvo 500 kompanija i navedenih kompanija. Kao što: BASF, W.R.GRACE, Shandong Sun novine industrija Co., Ltd International Papirnica, Sichuan Lomon titanijuma industrija Co., Ltd, simbol Azije (Shandong), CHENMING grupe, itd.

U ovom trenutku, univerzitetima i fakultetima kao što su Jinan univerzitetu i Shandong University of Technology prihvatiti istraživanja i razvoja kompanije, a kompanija je odobrena kao nastavne i eksperiment baze od njih. Kompanija se tumači kao Neplaćeni privatno preduzeće koje lokalna vlada sedam godina za redom, a prolazi autoritet za izdavanje certifikata sistema menadžmenta kvalitetom 9001 sistema zaštite životne sredine 、ISO14001i OHSAS18001 profesionalni zdravlje i sigurnost sistema za upravljanje glatko.