Dom > Novosti > Sadržaj

Бојење отпадних вода за отпадне воде жуте узроке

Oct 20, 2017

Боја за бојење и штампарију Обрада отпадних вода, ако се отпадне воде након биохемијског третмана, употреба жељезног сулфата и течног каучука, зашто је третман воде након боје бледо жут? Као што је овај феномен генерално из којих разлога, који метод треба да се користи за решавање тога? Следећу анализу с вама о штампању и бојењу третмана отпадних вода након жутог разлога.

Третман отпадних вода са ферроус сулфатом

Штампање и бојење отпадних вода је уобичајено у садржајима органских материја, дубине боје, алкалних и тако даље. Ако се третира са жељезним сулфатом и течном алкалном бојом, након што постоји жута, постоје две могућности, једна од отпадних вода за штампање и бојење није оборена у неким од неорганских металних јона, друга је боја органске материје; Од уклањања неорганских метала јона се могу користити за подешавање алкалије, пречишћавање отпадних вода, додавање натријум сулфида и тако даље, за преципитацију неорганских металних јона. Ако органска материја присутна у отпадној води за штампање и бојење чини боју бледо жутом, потребно је размотрити напредну оксидацију или адсорпцију.

За првобитну боју отпадне воде је жуто, са жељезним гвождјем након што се боја избледи, а затим и разлози настанка жутог могу такође бити нека врста боја против боја, а употреба и неке реактивне боје које се односе на предњу да би се уклонила боја, након чега следи А и оригинална отпадна вода слична боју, тако да ће већина процеса бојења и штампања отпадних вода бити биохемијски третман.

Недавни контакт са деколоризацијом отпадних вода у боји, употребом жељеза, натријум хидроксида и поли-алуминијум хлорида, после третирања црвеног дела или не може се уклонити, третманом отпадне воде ПХ вриједности 8, зашто се дио црвене не може уклоњен, да ли размишљати о замени других лекова? Овде смо направили анализу засновану на проблему.

Метода дозирања жутог сулфата и ПХ вредност

Коришћење жељезног сулфата на црвеном, зеленом ефекту Ефекат отпадне воде ће бити погоршано, али све док се одговарајући услови реакције такође могу генерално смањити на стандарде емисије боје. У овом случају, доносе се следеће препоруке:

1, додан натријум хидроксид на предњој страни, позади плус црни, уз додатак након што је ПХ остао на 9 или тако. Након додавања натријум хидроксида, пХ може да достигне више од 12, у условима јаких алкалних стања може уништити неку од молекулских структура обојених група, тешко је обрадити обојене групе како би се лакше бавили обојеним групама. А тада ће почетак реакције са црним металом ПХ бити 11 или тако, црни метал у ПХ вриједности од 11 или више ефекта деколоризације ће бити бољи од пХ од 8 или више, третманом отпадних вода посебно дијелом тешке да се позабавимо обојеним групама.

2, натријум хидроксид у креч, док смањење трошкова фармацеутских производа такође има ефекат побољшања ефекта третмана.