Dom > Novosti > Sadržaj

Очишћавање отпадних вода отпадних жутих узрока

Jul 20, 2017

Бојање отпадних вода отпадних жутих узрока

Обрада отпадних вода за бојење и штампарску индустрију, уколико се отпадне воде након биохемијског третмана дозирају употребом жељезног сулфата и течног каучука, зашто је третман након водене боје светло жут? Као и ова појава, уопште је из којих разлога, третман отпадних вода, који метод треба да се користи за његово решавање? Следећу анализу с вама о штампању и бојењу третмана отпадних вода након жутог разлога.

Третман отпадних вода са ферроус сулфатом

Штампање и бојење отпадних вода је уобичајено у садржајима органских материја, дубине боје, алкалних и тако даље. Ако се третира са жељезним сулфатом и течним алкалијама ће имати жуту након што постоје две могућности, једна од отпадних вода за штампање и бојење није оборена у неким од неорганских металних јона, друга је боја органске материје; третман отпадних вода Од уклањања неорганских металних јона може се користити за подешавање алкалије, додавање натријум сулфида и других неорганских метала јона падавина. Ако органска материја присутна у отпадној води за штампање и бојење чини боју бледо жутом, неопходно је размотрити напредну оксидацију или адсорпцију.

За првобитну боју отпадне воде је жуто, са жељезним гвождјем након што се боја избледи, а затим и разлози настанка жутог могу такође бити нека врста боја против боја, а употреба и неке реактивне боје повезане са предњом да би се уклонила боја, након чега следи и оригинална отпадна вода слична боју, тако да ће већина процеса обраде боје и печења отпадних вода бити биохемијски третман.

Недавни контакт са деколоризацијом отпадних вода, употребом жељеза, натријум хидроксида и поли-алуминијум хлорида, након третирања црвеног дела или не може се уклонити, ПХ вриједност 8, због чега се дио црвене не може уклонити, отпадне воде лијечење да ли сматрати замену других лијекова? Овде смо направили анализу засновану на проблему.

Метода дозирања жутог сулфата и ПХ вредност

Коришћење жељезног сулфата на ефекту црвене и зелене отпадне воде ће бити погоршано, али све док се одговарајући услови реакције такође могу генерално смањити на стандарде емисије боје. У овом случају, доносе се следеће препоруке:

1, додан натријум хидроксид на предњој страни, позади плус црно жељезо, плус метал након што је ПХ остао на 9 или тако. Након додавања натријум хидроксида, пХ може да достигне више од 12, у условима јаке алкалије може уништити део молекуларне структуре обојених група, тешко је обрадити обојене групе како би се лакше бавили обојеним групама. пречишћавање отпадних вода И онда ће почетак реакције са црним металом ПХ бити 11 или тако, црни метал у пХ вредности од 11 или више ефекта деколоризације биће бољи од пХ од 8 или више, нарочито дио тешког бави се обојеним групама.

2, натријум хидроксид у креч, док смањење трошкова фармацеутских производа такође има ефекат побољшања ефекта третмана.