Dom > Novosti > Sadržaj

Фактори који утичу на ефекат коагулације течног алуминијум сулфата

Oct 26, 2017

Фактори који утичу на ефекат коагулације течног алуминијум-сулфата

Течни алуминијум сулфат у одређеним условима може бити коагулација, утицај његовог коагулацијског дејства на које факторе? Погледај то

Генерално се верује да фактори који утичу на коагулацију течног алуминијум сулфата су температура воде, концентрација суспендованих чврстих твари у води, пХ вредност, коагулантна доза и тако даље. Температура воде је сувише ниска, колоидни Бровни покрет успорава, повећава хидратација, хидролиза коагуланта је спора, па је температура воде уопће 20-30 ℃. Експериментални услови за температуру воде од 25 ~ 30 ° Ц, у складу са најприкладнијим температурним захтевима. Док је концентрација суспендованих чврстих материја у води ниска, степен колизије честица је знатно смањен, ефекат коагулације је слаб; али концентрација је велика, потребна је количина дозирања коагулације. пХ вредност утиче на присуство и површинске особине загађујућих материја, али такође утиче на равнотежу хидролизе коагуланса и морфологију и време постојања производа. Испратика садржи висок степен бикарбонатне алкалности, пХ има одређени пуферни ефекат.

Резултати показују да слабо алкално пречишћавање може постићи боље експерименталне резултате без регулације киселине и базе. Дозирање течног алуминијум сулфата је везано за врсту и концентрацију микрочестица у води, а такође је повезано са разноврсношћу течног алуминијум сулфата, методом дозирања и средњим условима.

Овде, верујем да имамо течни алуминијум сулфат има опће разумијевање бара