Dom > Novosti > Sadržaj

Индустријски алуминијум сулфат може бити разлог за уклањање отпадних вода

Oct 26, 2017

Улога индустријског алуминијум сулфата пуно, може бити поред фосфора, Ксиао Биан за све да уведе разлоге.

Индустријски алуминијум сулфат у отпадним водама може се користити за уклањање фосфора, што је због сопствених киселих и киселих агенса са ПХ вриједношћу отпадних вода и наставља се хидролизовати. Карбоксилна група је формирана тако да формира полинуклеарни карбоксил комплекс који реагује са ортофосфатом у води да би се добио талог фосфата како би се постигао ефекат уклањања фосфора.

Фосфор у отпадним водама може се подијелити на три врсте ортофосфата, парцијалног фосфора и органског фосфора. Позитивни фосфор се лако реагује са кречем, индустријским алуминијумским сулфатом и тако даље за производњу фосфатних талога. Стога, када се хемијски фосфор уклони из отпадне воде, он се заправо уклања само у воду. Док се парцијални фосфор и органски фосфор није лако раздвојити водом, а не са коагулантном реакцијом за производњу седимента. У том смислу, у третману отпадних вода, употреба биохемијског начина, кроз адсорпцију микробом, деградацију, претварање ће бити парцијални фосфор, органски фосфор се претвара у ортофосфат како би се постигла сврха уклањања фосфора.

За загађење фосфора у отпадној води, користићемо Индустриал Алуминиум Сулпхате да извршимо уклањање фосфора, како бисмо постигли боље резултате обраде и уштедели трошкове обраде.

Индустријски алуминијум сулфат на одређеној температури, како би се максимално користио, следеће за свако о чему говори:

Утврђено је да када је температура испод 5 ° Ц, стопа хидролизе ПАЦ-а је спора и његова молекуларна структура се мења од активног стања до стационарног или неактивног стања. Када је температура 5-20 ℃, структура индустријског алуминијум сулфата је најстабилнија молекула, посебно при температури воде од око 20 ℃, може учинити ПАЦ брзо хидролизу, а температура на -5 ° Ц, молекуларна структура са споро стоп активност, брзина хидролизе успорена, а брзина реакције загађујућих материја у води је такође спора, тешко је формирати алум. Поред тога, температура воде је прениска, повећава вискозност воде, реакција флокулације је спора, ефекат седиментације је ослабљен, теже се међусобно међусобно сукобљавају, кохезија, алумске честице.

У хладној зими на сјеверу, можете одабрати да се придружите апотекама око 10 сати или око 15 сати. Када је температура превисока, брзина хидролизе ПАЦ-а, и брзина реакције загађујуће воде је прехлада, формирање флокова мања, јака хидрација, садржај влаге муљ повећан, трошкови третмана муља. Индустријски алуминијум сулфат може такође бити у инактивацији високе температуре, не може играти своју улогу у полимерној флокулацији. Стога, када се користи индустријски алуминијум сулфат, температура воде се може контролисати изнад 5 ℃, пожељно на 20 ℃ -50 ℃, што је, под нормалном температуром, што је већа температура, што је интензивније Бровније покретање, .