Dom > Novosti > Sadržaj

Индустријски алуминијум сулфат је широко коришћени индустријски реагенс

Sep 27, 2017

Индустријски алуминијум сулфат је широко коришћени индустријски реагенс, обично збуњен са алум. Алум је двострука сол индустријског алуминијум сулфата и калијум сулфата, док је индустријски алуминијум сулфат соларна сол. Комплексна со, позната и као тешка со, састављена од две или више појединачних соли, у јонизацији соли соли соли.

Индустријски алуминијум сулфат се обично користи као флокулант за пречишћавање опреме за пијаћу воду и третман отпадних вода, али и за папирну индустрију.

У природним условима, индустријски алуминијум сулфат тешко је присутан у облику анхидроване соли. Формираће низ хидрата, од којих је најчешћи шестнајст водо индустријских алуминијум сулфата.

Индустријски алуминијум сулфат је такође веома ефикасан моллусцицид, може убити шпанске слугове (шпанске слугове).

Индустријски алуминијум сулфат се користи за пречишћавање воде и користи се као средство за текстилно штампање и бојење. У пречишћавању воде чини нечистоће кондензатом, лакшим преципитирањем и филтрирањем.

Када се раствори у великој количини неутралне или благо алкалне воде, колоидни преципитати производе алуминијум хидроксид, Ал (ОХ) 3. У тканини за бојење и бојење, колоид алуминијум хидроксида чини лаком лакшом везаном за биљно влакно изнад.

Индустријски алуминијум сулфат се такође користи за подешавање пХ тла, јер хидролизује алуминијум хидроксид док производи мале количине разријеђеног раствора сумпорне киселине.