Dom > Novosti > Sadržaj

Индустријски алуминијум сулфат није лако за време и губитак кристалне воде

Oct 20, 2017

Индустријски алуминијум сулфат није лак за време и губитак кристалне воде, релативно стабилан, грејање ће изгубити воду, високе температуре ће се разградити у глинице и сумпорне оксиде. Грејани до 770 ℃ почели су да се разбијају у алуминијум, сумпор триоксид, сумпор-диоксид и водену паре. Растворљив у води, киселини и алкалијама, нерастворан у етанолу. Водени раствор је кисел. Хидролиза производи алуминијум хидроксид. Водени раствор може трајати дуго времена за производњу основног индустријског алуминијумског сулфата. Нетоксични, прашина може стимулирати очи. Хидролизат има базну со и колоидни преципитат алуминијум хидроксида. Лако са калијумом, натријумом, амонијумовом солом за обликовање алум, као што је калијум алуминијум калијум кАл (СО4) 3 · 12Х2О. Хидрат топлоте, насилно проширење и постане сунђер, загрејан до црвене врућине, разлагање сумпор-триоксида и глинице.

Индустријски алуминијум сулфат се лако раствара, раствор је кисел, корозиван. Боксит садржи нечистоће које не смеју бити превише, поготово гвоздена со не може бити превелика, у супротном ће бити густина коса, хемијски ефекат боје, који утиче на боју папира. Око 50% укупне производње индустријског алуминијумског сулфата је прва важна употреба за папир.

Индустријски алуминијум сулфат затворен, локални издувни систем. Оператори морају бити посебно обучени да строго поштују оперативне поступке. Препоручује се да оператер носи самоусисну маску за заштиту од прашине, носи заштитне наочаре, носи токсичне материјале и носи гумене рукавице. Избегавајте прашину. Избегавајте контакт са оксидантом. Руковање светлом и истовар, како би се спречило оштећење амбалаже. Опремљен је са опремом за хитно лечење. Празни контејнери могу бити штетни остаци.

Индустријски алуминијум сулфат се обично користи као флокулант за пречишћавање опреме за пијаћу воду и третман отпадних вода, али и за папирну индустрију. Индустријски алуминијум сулфат је такође врло ефикасан моллусцицид, може убити шпанске слугу. Индустријски алуминијум сулфат се користи за пречишћавање воде и користи се као средство за текстилно штампање и бојење. У пречишћавању воде чини нечистоће кондензатом, лакшим преципитирањем и филтрирањем.