Dom > Novosti > Sadržaj

Увод и процес одржавања хотела за пречишћавање отпадних вода

Jul 20, 2017

Увод и процес третмана отпадних вода

Слиједећи су исти као и "

Постоји неколико начина дефинисања дефиниције хране и отпада за пиће: један се односи на индустрију хране и пића и трпезарију и производњу отпадних остатака и отпада, говори се о ресторанима, хотелима за пречишћавање отпадних вода и другим емисијама прехрамбене индустрије нафте 潲 воде, укључујући пиринчану воду, пиринчану супу, остатке, рибље кости, остатке костију, диње и тако даље. Према статистичким подацима, само преко 100 великих и средњих градских угоститељских објеката, дневна количина отпадних вода је близу 300 милиона т, ако се не бави, изазиваће велико загађење.

Прво, карактеристике отпада хране

Главне компоненте отпада за исхрану и пиће су преостала храна и вода, скроб, влакна за храну, животињске масти и друга органска материја као главна компонента, са високим садржајем исхране, високим садржајем воде, третманом отпадних вода високим нивоом масти и соли, кварљивим ферментирани мирис Ако га сакупљате заједно са сакупљањем смећа, транспортом и одлагањем, озбиљно ће утицати на градско окружење и стамбени живот, такође ће утицати на коначно одлагање ефеката кућног отпада. Поред тога, отпад за храну садржи пуно органске материје, његова исхрана је свеобухватна и богата, све док одговарајућа технологија третмана може учинити да отпад од хране и пића буде у потпуности "ресурса".

Друго, третман отпадних вода хране

Постоје два начина за рјешавање проблема с храном:

① употреба хемијских реакција, додавањем хемијских супстанци у отпадној води у распадању органске материје, третманом отпадних вода, а затим закопан третман. Предност ове методе је једноставна, ефикасна, недостатак је у томе што велики број корисног отпадног материјала отпада отпада, а вероватно ће изазвати секундарно загађење.

② отпад из хране

Вода кроз низ поступака обраде у органско ђубриво за пољопривредну производњу. Ова метода је у складу са безопасним, смањеним приступом који се оријентише на ресурсе, недостатком високих трошкова обраде, дугим производним циклусом за пречишћавање отпадних вода, економском ефикасношћу није очигледно. Тренутно се други поступак користи за третман отпадних вода хране и пића. После сакупљања отпадне воде за прехрамбену индустрију, проћи кроз прву сепарацију чврстих течности. За течни део прве раздвајања уља и воде, одвајање отпадног уља за рециклажу, воду, а затим накнадни третман. Како је органски садржај отпадних вода хране и пића висок, чврсти дио чврсте течности се одваја. Производи за компостирање се углавном користе као органско ђубриво за пољопривредну производњу.