Dom > Novosti > Sadržaj

Метода израде алуминијум-хидроксида из течног алуминијум-сулфата

Sep 27, 2017

Течни алуминијум сулфат алуминијум хидроксид метод производње:

Алуминијум хидроксид и сумпорна киселина реагују под загревањем како би се добио течни алуминијум сулфат. Метода производног процеса је једноставна, не требају се високе температуре и притиска, а остали суштински услови и насељавање, гвожђе и други процеси, релативна потрошња енергије је ниска, а производња течног алуминијум сулфата квалитета чиста, одличне перформансе. Недостатак је висок трошак и скуп.

Чак и тако, течни алуминијум сулфат, који производи алуминијум-хидроксид у течном алуминијум-сулфату, је најчистији и користи се у неким индустријама.

Резултати и Рхитхерс. Рхитхерс. Вертицалс.итхерс. Вертикалне корелације. Вертикално. Или корелације. Измене Рх - Што је већа концентрација сумпорне киселине, то је интензивнија реакција. Међутим, концентрација сумпорне киселине је превелика, густина реакционог материјала, степен дисперзије је мали, брзина дифузије је мала, течни алуминијум сулфат алуминијум сулфат прикачен на површину честица праха, како би се спријечио даљи напредак реакције. Само формирање алуминијум сулфата брзо се проширило на раствор, тако да је прах изложен новој реакционој површини, реакција може бити стабилна, течност алуминијум сулфат боксита више алуминијума се испире. Дакле, реакциони систем треба да има довољно воде за екстраховање генерисаног алуминијум сулфата, а најбољи начин је разблаживање сумпорне киселине у одговарајућу концентрацију како би се задовољиле потребе реакције.