Dom > Novosti > Sadržaj

Течни алуминијум сулфат узрокује кристале

Jun 26, 2017

Течни алуминијум сулфат изазива кристале

Генерално, алуминијум сулфат је растворљив у води, тако да ће то бити течни алуминијум сулфат, али понекад, у току употребе, то ће произвести кристале, што је разлог? Следеће ће бити детаљно описане:

1, течни алуминијум сулфат у дугорочном пласману, вода ће наставити да смањује испаравање, што доводи до повећања концентрације раствора до засићења, течни засићени раствор алуминијског сулфата и затим испаравање влаге водиће до раствора у облик кристалне кристализације, тако се појављује кристал.

2, поред тога температура течности алуминијум сулфата се смањује, растворљивост ће постати мања, створиће кристале.

Укратко, дугорочно постављање, смањење воде, смањење температуре ће довести до течног алуминијум-сулфатног кристала, тако да када се не користи, обратите пажњу на одговарајућу заштиту температуре, поред тога, увек можете додати воду, тако да кристално растворено

Понекад, из неког разлога, потреба за течним алуминијум сулфатом у чврстом облику, онда како се то обради у чврст облик?

1, одређену концентрацију течног алуминијум сулфата до испаривача, а затим загревана испаравањем вишка воде, а потом се транспортира до калупа изнад, кристализација хлађења и коначно може бити чврст алуминијум сулфат.

2, одређеном концентрацијом и пх текућим алуминијум-сулфатом, алуминијум-хидроксидом и сумпорном киселином у одређеном пропорцију реактора, при извесној температури и условима брзине рефлектују хлађење кристала може бити чврст алуминијум сулфат.

Ове две методе могу бити течни алуминијум сулфат у чврст облик, можемо одабрати према њиховим потребама.