Dom > Novosti > Sadržaj

Течни алуминијум сулфат у одређеним условима може бити коагулисан

Течни алуминијум сулфат у одређеним условима може се коагулирати, утичући на коагулацијски ефекат оних фактора? Погледај то

Генерално се верује да фактори који утичу на коагулацију течног алуминијум сулфата су температура воде, концентрација суспендованих чврстих твари у води, пХ вредност, коагулантна доза и тако даље. Температура воде је сувише ниска, колоидни Бровни покрет се успорава, повећава хидратација, хидролиза коагуланса је спора, па је температура воде углавном 20-30 ℃. Експериментални услови за температуру воде од 25 ~ 30 ° Ц, у складу са најприкладнијим температурним захтевима. Док је концентрација суспендованих чврстих материја у води ниска, степен колизије честица је знатно смањен, ефекат коагулације је слаб; али концентрација је велика, потребна је количина дозирања коагулације. ПХ вриједност утиче на присутност и површинске особине загађујућих материја, али такођер утиче на хидролизну равнотежу коагуланса и морфологију и вријеме постојања производа. Испратика садржи висок степен бикарбонатне алкалности, пХ има одређени пуферни ефекат.

Експериментални резултати показују да слабо алкално пречишћавање може постићи боље експерименталне резултате без регулације киселине и базе. Дозирање течног алуминијум сулфата је везано за врсту и концентрацију микрочестица у води, а односи се и на сорте, методе дозирања и средње услове течног алуминијум сулфата.

Ево, верујем да имамо течни алуминијум сулфат који га генерално разумије, да сазнате више о садржају, молимо обратите пажњу на нашу веб страницу, ако имате било каквих питања, молимо вас да нас контактирате или посјетите компанију, радујемо се вашем Посета.