Dom > Novosti > Sadržaj

Течни алуминијум сулфат се широко користи

Jul 07, 2017

Течни алуминијум сулфат се широко користи, посебно у индустријским апликацијама, често се користи као флоццулант, ако и ватростални материјали, шта ће се догодити? Тхе

Течни алуминијум сулфат комбиниран са ватросталним материјалима, формирање ватросталне ињекције, интензитет флуктуација са температурним флуктуацијама. Зато што у процесу грејања постоји низ физичких промена и хемијских промена. На собној температури, није коагулантна коагулација спора, додавање коагулантног боксит цемента производиће калцијум сулфат и гвожђе сулфат, магнезијум сулфат и тако даље.

Течни алуминијум сулфат у примјени ватросталних материјала такође може играти пуно ефикасности.

Наравно, течни алуминијум сулфат се такође може користити као пунило за папир, мордантни, прочишћивач воде и средство за гашење пожара, грејање може промовисати хидролизу и производити преципитацију алуминијум хидроксида. Ово је његова функција, уз развој друштва, технолошки напредак, вјерује да ће се његове друге карактеристике постепено развијати.

На течни алуминијум сулфат са ватросталним материјалом на првом кратком уводу овде, од тога, ако је и ватросталних материјала, додатно ће побољшати његову употребу.