Dom > Novosti > Sadržaj

Течни алуминијум сулфат Метода опадања Одстрањивање гвожђа

Jun 26, 2017

Метода преципитације течног алуминијум-сулфата у уклањању гвожђа

Општи течни алуминијум сулфат или више нечистоће гвожђа, како би се пустио да игра свој ефекат употребе, неопходно је осигурати његову чистоћу, а постоји много начина за уклањање гвожђа, метод упаривања је један од следећих увода.

1, метода одређивања алуминијум оксида и гвожђа: одређивање садржаја алуминијум оксида, употреба индиректне сложене сензорске титрације. Под одређеним условима додат је вишак ЕДТА раствора, а преостали ЕДТА је титриран оловним нитратом као индикатор. КФ раствор је затим селективно уклоњен из комплексованих алуминијумских јона и титриран оловним нитром. Уклоњен из ЕДТА, може се измерити садржај алуминијум-оксида, речено је јединицом са (гΠЛ).

2, припрему течног алуминијум сулфата: отпадна сумпорна киселина која истиче боксит добијена киселим раствором након разблаживања, флокулације, седиментације, подешава пХ вредност од 310 ~ 315 или тако, анализу узорковања садржаја алуминијум оксида и садржаја гвожђа (масена фракција ), концентрација глинице од 100158 г / Л, гвожђе% 011080%.

3, органски преципитант Одстрањивање гвожђа:

Чврсти органски талог А 40 г је третиран са испаљеном водом до раствора 40% масеног удјела. Течни преципитант је додан одређеној количини течног алуминијум сулфата према количини алуминијум сулфатне течности и смеша је филтрирана одмах након мешања током 110 сати да би се измерио садржај алуминијум оксида и садржаја гвожђа.

Надам се да вам горњем садржају могу помоћи, ако желите сазнати више о знању течних алуминатних сулфата, молимо вас да наставите да обратите пажњу на нашу веб страницу, а ми поздрављамо нове и старе купце који долазе да купују наше производе.