Dom > Novosti > Sadržaj

Анализа тржишта индустријске индустрије алуминијумских сулфата

Aug 02, 2017

Анализа тржишта индустријске индустрије алуминијумских сулфата

Кинеско тржиште индустријског алуминијумског сулфата је у одговарајућем неравнотежу између понуде и потражње, било је да се одржи превелика потражња, тржишна ситуација није оптимистична. Анализа разлога који су углавном следећи:

1, индустрија индустрије индустријског алуминијума у сијечњу није довољно зрела. Било да је производна технологија, ниво опреме или степен производње, квалитет производа у поређењу са страним напредним предузећима и даље има велики јаз. У комбинацији са великим бројем предузећа у планирању и дизајну није пажљиво упућено на случај слепих инвестиција, што је лако довести до смањења укупног нивоа производа индустријског алуминијумског сулфата.

2, један производ, способност развоја нових производа је слаба, тржиште је у стању прекомерне засићености. Сада, кинеска индустријска алуминијумска сулфатна предузећа, само мали број предузећа може произвести неколико серија производа и специјалних производа, већина компанија и даље може производити само један индустријски производ алуминијум сулфата. И већина домаћих производа, садржај активног глинице је низак, производња премалих производа сувише малих предузећа, заједно са утицајем ресурса, нечистоћа производа, структура различитости је тешко задовољавати потребе домаћег и иностраног тржишта , нарочито производи високе глинице и комедије и производи.

3, скала производње је мала, лоша економска ефикасност. У Кини више од 190 предузећа у производњи индустријског алуминијумског сулфата, с једне стране можете видети многе произвођаче сировина самодовољности, искуство управљања је богато, тржишна стабилност и добра ефикасност; с друге стране, постоји више произвођача због лоших услова на тржишту, На слепој производњи и продаји, што резултира неједнаком тржишном конкурентношћу.

Последњих година, тржиште Индустријског алуминијумског сулфата, јер је раст производње прехладан, лагање развоја апликација, што доводи до укупног тржишта све док је неуравнотеженост понуде и потражње. Да би се ова ситуација поправила, постојећа производна предузећа морају проводити индустријску реформу, развој треба фокусирати на иновације, с обзиром на стварне тржишне услове за производњу, не може слепо ширити терет на тржишту, док остали мала предузећа не би требали наставити да слепо стављају у производњу .

Анализа кинеског тржишта индустријског алуминијумског сулфата последњих година, феномен превелике потрошње остаје притисак на тржишту, желимо да побољшамо ову ситуацију, морамо спровести индустријску реформу.