Dom > Novosti > Sadržaj

Боје и премази примењују се на површину зида за заштиту и украшавање

Oct 17, 2017

У традиционалном кинеском концепту боја је боја, тзв. Премаз боја нанијети на површину зида да би се постигао заштитни и украсни ефекат. Чак и једноставна боја куће за декорацију боја је неопходна, тако да је неопходно пуно разумијевања боје за боју, које боје боје како? Учите заједно!

Испред боје се помињу у ствари на површини предмета од улоге заштите и украса, а шта је то боја боје? На крају, на крају крајева боја и боја ово је, али због употребе различитих сировина, тако да постоје разлике у наслову.

Боја боје боје

1. Заштита: боја боје има одређену улогу у заштити изолације у многим угловима града може видети своју сјенку, у кући декорацију у тој улози је такођер пуно.

2. Декорација: боје боје боје, али на зиду има много врста четкице, али нам даје различите визуелне ефекте, игра декоративни ефекат је очигледан.

3. Посебна улога: боја неке боје има посебну улогу, наш намјештај ће често видети боју са спрејом за боју, што у великој мјери може побољшати вриједност намјештаја, живот ће се повећавати.

Обарајте опасности од боје

Управо је поменуто да многи обојају улогу боје, али то је такође и велика потенцијална штета, а шта онда?

1. Хемијске опасности: највећа штета представљају расподјелу токсичних супстанци, у данашњој декорацији највећа је штета него формалдехид, и боја фарбале формалдехида у бојама, што нам је такође оставило скривену опасност.

2. Потенцијалне опасности: декорација је дугорочни проблем, потенцијална оштећења премаза боје су релативно велика, посебно у врућем љету, боју мирис ароме боје, али суштински убица здравља.

Резиме: Сада су намјештај за фарбање и бојење на зиду бојене боје, а научни напредак, боја и боја постепено наговештавају зелено, и на крају сугерисали да користимо зелену боју.