Dom > Novosti > Sadržaj

Производња папира Једна која се чврсто покрива на површини предмета

Производња папира је хемијска смеша која се на површини објекта може чврсто покрити, заштићена, украшена, означена и друге посебне намене. Кинеска фарбарска индустрија ауторитетнија "технологија боје" је књига која се дефинише као: "премазивање боје је материјал, овај материјал се може користити у различитим процесима изградње превученим на површини објекта, формирање снажне адхезије, са одређеним чврстоћа, континуирано Од формирања филма познатог као премаз, познат и као боја или премаз боја.

Облога боје обично се састоји од материјала за формирање филма, пунила (пигмената), растварача, адитива и осталих четири компоненте. У зависности од захтјева за перформансом, понекад ће се састојци мало промијенити, као што су лаки без пигмената, прашкасти премази не могу бити растварачи.

Припадајући органским хемијским полимерним материјалима, формирање превлаке припада типу полимерних једињења. У складу са класификацијом савремених хемијских производа, боје премаза су фини хемијски производи. Савремени премази боја постепено постају свестрани инжењерски материјал и важна индустрија у хемијској индустрији.

Кратка историја премаза боја

Производња папира је мешавина органских или неорганских материјала за украшавање и заштиту предмета. Порекло Папер Мануфацтуринг је неусловно. БЦ 6000 година, Кина је коришћена неорганска једињења и побољшана мијешана печена бојена органска пигмента. У 1500. пне., У француским и шпанским пећинама, за лакирање и декорацију користе се премази за боје. У 1500. пне, Египћани су користили боје као што су индиго и млађа плава и црвена боја, али ова боја је и даље веома несавршена. КСВИИИ век, услед развоја и употребе ланеног уља и оксида цинка, брзи развој индустрије боје премаза.

У 20. веку поступак премазивања боје је био велики развој, постоји већа адхезија, виши сјај, ретардантна отпорност, отпорност на корозију и термичка стабилност различитих боја израде папирне обраде раније већина биљног уља као главне сировине , Зове се "Производња папира", као што је здравље првобитног еко куваног тунговог уља. Било да су традиционални природни материјали као сировине производа за боје, или савремени развој синтетичких хемијских производа као сировине, производи за боју, су органски хемијски полимерни материјали, формирање превлаке је тип полимерног једињења. У складу са класификацијом модерних хемијских производа, боја је фини хемијски производи. Савремени премази постепено постају свестрани инжењерски материјал, важна индустрија у хемијској индустрији.