Dom > Novosti > Sadržaj

Анализа технологије и примене третмана отпадних вода кланице

Oct 10, 2017

Технологија и примена анализе третмана отпадних вода кланице

Клање отпадних вода из крушне траке испирање, испирање, клање и друга испирања биљака, врућа коса, раздвојена, непрекидана прерада хране, прање уља, има велику количину воде, неуједначену дренажу, третман отпадне воде високе концентрације нечистоћа и суспендоване чврсте супстанце, добре биокемијске карактеристике. Поред тога, највећа разлика са осталом високом концентрацијом органских отпадних вода је његова висока концентрација НХ3-Н (око 120 мг / л), тако да у процесу дизајна треба у потпуности узети у обзир НХ3-Н утицај третмана отпадних вода.

Анализа квалитета воде отпадних вода кланица

Клање отпадне воде из крушне траке испирање, испирање, клање и друга испирања биљака, врућа коса, сплит, непрецизна обрада хране, прање уља, има велику количину воде, третман отпадне воде неуједначена дренажа, високе концентрације нечистоћа и суспендоване чврсте супстанце, добре биокемијске карактеристике. Поред тога, највећа разлика са осталом високом концентрацијом органских отпадних вода је његова висока концентрација НХ3-Н (око 120 мг / л), тако да у процесу дизајна треба у потпуности узети у обзир НХ3-Н утицај третмана отпадних вода.

Претварање отпадних вода кланице

Претварање отпадних вода за клање је кључ за ефикасно функционисање целог система. Клање отпадне воде у чврстим суспендованим чврстим материјама (СС) до 1000 мг / л, суспендована материја је кварљива органска материја, мора бити благовремено пресретање, с једне стране, како би се спречила накнадна блокада цевовода, с друге стране, одмах се очисти избегавајте органску материју суспендиране чврсте материје У отпадну воду и постану растворљиве органске материје, третманом отпадних вода који резултира у ЦОДЦр отпадне воде повећана је концентрација БОД5. Клање отпадних вода обухвата велики број свињског стајњака, несладену воду за прање крме и опћенито клање двије главне категорије отпадних вода.

Воду за испирање се претвара од септичког резервоара, а затим се спаја са општом отпадном водом у кланици да би ушли у постројење за пречишћавање отпадних вода. Свињски ђубриво и неприлагођена храна депонирана у септичкој јами се екстрахују и осуше помоћу чврсте течности за сепарацију чврстих течности до 70%) као хране за рибе.

Постоје две главне методе предобделавања отпадних вода за клање: плутање ваздуха и сејање (филтер величине паре 1 ~ 5мм). Флотација ваздуха углавном се користи у станици за пречишћавање са малом отпадном водом. Главни недостатак је што је опрема компликована, тешка за управљање и трошкови рада Високи и лоши хигијенски услови. Скрининг се углавном примјењује на претреативну прераду отпадних вода из клања с великим пречишћавањем отпадних вода, погодном руковању са отпадним водама и стабилним радом.

Такође у филтеру пре него што је потребно поставити базен за риболов, грубу решетку (50 × 5мм), грубу решетку (20мм) и друге заштитне мере.