Dom > Novosti > Sadržaj

Коришћење индустријског алуминијумског сулфата као ватросталног лива

Aug 02, 2017

Коришћење индустријског алуминијумског сулфата као ватросталног ливења

Индустријски алуминијум сулфат који се користи као ватроотпорни ливарски ватростални агрегат и прах, углавном глинени клинкер, бокситни клинкер и други материјали високог глинице, како би се добила јачина просторне температуре, мора се додати коагулант. Овде да свако објасни детаљно.

У ватросталном ливеном, понекад помешаном с глиницом ≥ 29% меког глине у праху, сврха је побољшати перформансе високе температуре, у количини од 5% до 10%, истовремено помешане са средством за проширење и другим материјалима како би се оформило кочење Висока температурна скупљивост. Али у сваком случају, употреба индустријског алуминијумског сулфата као ватросталног ливења постаје популарна и прихваћена.

Не само да може да ради хемијске реагенсе, већ може учинити и ватросталне ливаде. Ватростално ливење је употреба раствора индустријског алуминијумског сулфата као везива и ватросталног агрегата и праха из препарата. У поређењу са фасатним ватросталним кастелима, перформансе су нешто лошије, али трошак је низак, и даље је виталност.

Користи се као ватростални ливарски материјал чврстоће на плин, механизам кондензације и физичке и хемијске промене у високој температури су сложени. Познато је да је индустријски алуминијум сулфат присутан у воденим растворима у облику сулфата, алуминијум хидроксида и алуминијум хидроксида. Иако постоје алуминијум и друге супстанце, отпорност на собну температуру је такође врло спора. Када додавање алуминатног цемента, сулфатних јона и цементних хидратованих јона калцијума формира више калцијум сулфата, али и стварање сулфат гвожђа и тако даље. Ове супстанце се даље реагују да би произвеле нове супстанце, као што су калцијум сулфонамуминат и жељезни сулфонамуминат. Како је нови кристал био стубичан или игличаст, и унакрсни раст и развој, на собној температури да би добили снагу бетона.

Употреба Индустриал Алуминиум Сулпхате за употребу ватросталних лопатица је први који вас упознаје овде, надамо се да вам горњи садржај може помоћи.